Loading color scheme

ΡΕΒΙΘΙΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

 

Υλικά

                              • 200 γρ. ρεβίθια βρασμένα
                              • 1 μελιτζάνα κομμένη σε χοντρούς κύβους
                              • 2 κολοκυθάκια κομμένα σε τέσσερα κομμάτια
                              • 1 κρεμμύδι μέτριο κομμένο σε λεπτές ροδέλες
                              • 1 φλιτζάνι κουνουπίδι (μόνο τα μπουκετάκια)
                              • 2 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρές ροδέλες
                              • 2 κ.σ. αμύγδαλο αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο
                              • 4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση
                              • αλάτι
                              • πιπέρι
                              • 1κ. γλ. κουρκουμά
                              • λίγο κρασί λευκό
                              • ελαιόλαδο

                              Eκτέλεση

                              Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.

                               Βάζουμε όλα τα υλικά, σε μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά.

                              Αφήνουμε να μαριναριστούν για περίπου μισή ώρα και ανακατεύουμε ξανά.

                              Βάζουμε όλα τα υλικά σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τα απλώνουμε ομοιόμορφα.

                              Τα αφήνουμε να ψηθούν για 20 λεπτά.

                              Τα βγάζουμε και τα γυρίζουμε με σπάτουλα.

                              Ξαναβάζουμε το ταψί στον φούρνο και τα ψήνουμε για 25 λεπτά επιπλέον.

                              Σερβίρουμε αμέσως.