Loading color scheme

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ

 

Υλικά

                • 4 φιλέτα κοτόπουλου
                • 1/2 κούπα ελαιόλαδο
                • 4 γλυκοπατάτες
                • 2 κ.σ. μουστάρδα απαλή
                • 4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
                • 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
                • αλάτι
                • πιπέρι
                • σκόρδο σε σκόνη
                • κρεμμύδι σε σκόνη
                • πάπρικα

                                   

                Καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις κόβουμε σε στικς.

                Σε ένα πυρέξ με μια λαδόκολλα βάζουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα στικς γλυκοπατάτας, τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά,το λάδι, τη μουστάρδα και αλατοπιπερώνουμε.

                Ανακατέυουμε καλά και βάζουμε το κοτόπουλο στο κέντρο και τριγύρω τις πατάτες.

                Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο μας στους 200°C, βάζουμε το πυρέξ και ψήνουμε για 30 λεπτά.

                Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.