Loading color scheme

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ BROWNIES

 

Υλικά

                        • 1 φλ. φιστικοβούτυρο ή ταχίνι
                        • 4 κσ. κακάο
                        • 4-6 κ.σ σιρόπι σφενδάμου
                        • 1/2 φλ. γάλα καρύδας συμπυκνωμένο  
                        • 3 κ.σ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
                        • 2 πρέζες αλάτι
                        • 3-4 σταγόνες υγρή βανίλια
                        • 1/2 φλ. ξύσμα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη

            • Εκτέλεση

                        • Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από τη σοκολάτα στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε. 
                        • Σε μικρό σκεύος στρώνουμε λαδόκολλα.
                        • Αδειάζουμε το μείγμα, ισιώνουμε την επιφάνεια και το παγώνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να σφίξει.
                        • Αφού παγώσει το γλυκό το βγάζουμε στον πάγκο εργασίας.
                        • Αναποδογυρίζουμε το παγωμένο γλυκό, αφαιρούμε το αντικολλητικό χαρτί και το κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς. 
                        • Πασπαλίζουμε με τρίμμα σοκολάτας.
                      • Χρειάζεται λίγος χρόνος για να ξεπαγώσουν πριν το σερβίρισμα